Палачинка и филмско вече у Швајцарској

У суботу 18. новембра 2017 год. по први пут у граду Фрибургу приказан је филм „10 година“ СзС. Та пројекција је изазвала велико одушевљење међу верним донаторима који су са собом повели и њихове пријатељe. Током палачинка вечери пројекција је одржана у два наврата и присуствовало је близo 40 људи. Том приликом је још једном представљен пројекат „Тројка из блока“ и „Пет по пет“.

Многи донатори су преузели флајере и трајне налоге да их поделе међу својим пријатељима и мотивишу да се укључе у тај пројекат, који има за циљ да до краја 2020. године придобије 5.000 нових донатора који ће путем трајног налога донирати нашој организацији 5 франка сваког месеца. Пројекат је тако осмишљен да свако ко искрено жели може да се укључи и сваког месеца донира суму од 5 франака или више, како би управо овај пројекaт дугорочно осигурао средства за наше многобројне акције у помагању угрожених породица.

То вече пред свима присутнима уручене су захвалнице породицама Петковић и Алексић, које су биле велика подршка за турнир Тројка из блока који је по други пут одржан у Швајцарској у граду Фрибургу.

За крај су сви присутни били послужени слатким палачинкама. Хвала свима који су били присутни те вечери.

Деца су наша будућност!