Хуманитарно вече успешно одржано у Линцу

Дана, 18. маја од 19 часова у Restaurant Edelweiss успешно је одржано хуманитарно вече у Линцу. Уз помоћ пријатељa и волонтера организације укупно је сакупљено 2.305 евра!

Хуманитарно вече у Линцу протекло је уз два позната хуманитарна догађаја у склопу пројекта Тројка из блока„Пикадо из блока” и „Свирку из блока”. Наравно, два догађаја овако „упакована” дала су фантастичне резултате, не само по скупљеним донацијама него и по атмосфери која је одисала позитивном енергијом, па ће ово вече, сигурни смо, свим присутнима остати дуго у лепом сећању.

Такмичење у пикаду, било је веома узбудљиво. У игри „501”, класичним системом елиминација, такмичари су поред своје хуманости, показали и завидну спретност у пикаду, па је турнир после нешто више од сат времена завршен. Прво место заузео је Драгиша Недић, док је друго место заузео Перо Ђукановић.

Што се тиче свирке, Тотал бенд из Беча потрудио се да направи фантастичну атмосферу, па су присутни са одушевљењем уживали у добро познатим српским и страним хитовима.

Сва средства која су прикупљена на Хуманитарној вечери у Линцу биће утрошена за велику акцију помоћи породици Петровић из Клачевице крај Параћина. План наше организације је да овој породици обезбедимо нову кућу у њиховом селу.

На крају, захваљујемо се свима који су подржали овај догађај, а посебно Restaurant Edelweiss на уступљеном простору, као и Тотал бенду који се овом приликом одрекао бакшиша