Хвала Васкрсломе Богу и хвала Вама добри људи – унели смо додатну радост у дом побожне породице Јовановић!

Празнична атмосфера у дому Јовановића из Рипња. Прослава највећег хришћанског празника, Васкрсења Господа нашег Исуса Христа, употпуњена је и званичним окончањем радова у њиховом породичном дому, а који су плод донације наше хуманитарне организације.

Једноставно се тако наместило, да у недељи док још прослављамо Васкрсење Господње, овековечимо и помоћ коју је ова богоугодна породица добила. Поново смо се пријатно осетили у дому у ком је Православље све и свја, као што је то био случај и прошле године када смо их први пут упознали

Некад и сад

Радост на све стране, приметна је била како на малишанима Анастасији (7), Ангелини (6), Николају (5) и Теодори (1), који су за ову прилику имали направљене посебне мајице, са порукама упућеним нашим донаторима, тако и на лицима родитеља Ђорђа и Сузане

Некад и сад

Браћо хвала за све, за сву помоћ коју сте нам обезбедили. Не верујем да би то могли сами у скорије време да урадимо и много сте нам олакшали. Проширење простора нам је било прекопотребно, да свима обезбедимо да имају свој кутак. Анастасија нам је први школарац, тако да је помоћ стигла у прави час – презадовољан је био Ђорђе и искрено захвалан.

Породица Јовановић, није била једна од оних којој је била потребна превелика помоћ, с обзиром да су вредни и радни и да су стамбени услови у којима живе сасвим пристојни. Акценат је био на увођењу грејања и на уређењу горњег спрата, који је био у сивој фази. Прецизније да наведемо, утрошено је 1.010.766 динара, како би се платио материјал и радови на увођењу грејања, купио котао/шпорет за грејање, одрадили керамички, молерски и гипсарски радови, поставио ламинат, купиле санитарије за купатило, обезбедило четворо собних врата и израдио алуминијумски гелендер. Резултат свега тога јесте, да осим грејања Јовановићи сада имају на горњем спрату три нове функционалне собе и ново купатило. Сасвим довољно, да не морају више да брину да ли ће деца имати где да спавају.

Много нам значи то горе што је све довршено и одмах усељиво што се каже. Само да сте нам око грејања помогли, као што смо причали први пут да нам је најпрече, ми би били презадовољни, а овако све ово преко тога што је урађено, премашило је сва наша очекивања. Опет не знамо како да се захвалимо. Слава Богу за све и Бог вас благословио и све ваше донаторе – још једном се захвалио Ђорђе.

Као што смо и обећали прошле године, учинили смо све, да се Анастасија, Ангелина, Николај и Теодора осмехују из својих нових собица. 

Некад и сад

Хвала Богу на свему и на могућности која нам је дата, да можемо на овај начин да усрећујемо бројне вишедетне породице широм Балкана. 

Рачуни и потврде финансиране помоћи