Испоручен грађевински материјал за Челебиће

Хуманитарна организација Срби за Србе испоручила је почетком септембра вредну помоћ за социјалну угрожену шесточлану породицу Челебић из Нових Козараца, крај Кикинде. Породици је испоручен грађевински материјал у укупној вредности од 348.791 динара.

Породицу Челебић чине отац Бранко, деца Аница (31), Милица (20), Бранислав (18), Иван (9) и Аницина ћерка Марија (11). Приликом прве посете у кући су живели и син Гојко који се сада осамосталио и мајка Десанка која се пре годину дана упокојила.

Приликом посете чланова наше организације из Новог Сада у кући су нас дочекала Аница, Милица и Иван, отац Бранко и син Бранислав су били у надници.

Стара и трошна кућа добила је нову димензију са пвц прозорима и вратима. Обезбеђен је и материјал за реновирање купатила, као и за изградњу два кокшињца који ће помоћи породици да у будућности оствари додатне приходе за своје домаћинство. Радови би требало ускоро да почну, па ће живот  породици бити још лакши.

Најмлађи син Иван је током наше посете добио на поклон и једну кошаркашку лопту пошто смо чули да је велики љубитељ овог спорта. Срећа и искрен дечији осмех су знак да смо сви заједно на правом путу.

Хуманитарна организација Срби за Србе изражава велику захвалност свим донаторима, који су личним примером и одговорношћу, омогућили да се оствари сан још једне многочлане породице.

Породица Челебић је само једна од преко две стотине породица које планирамо да помогнемо у 2018. години, па вас овом приликом позивамо да наставите да пратите рад Хуманитарне организације Срби за Србе, и дате свој допринос, како бисмо остварили зацртани циљ и унели радост у стотине домова широм Србије и Балкана!

Рачуни и потврде финансиране помоћи