Испоручен трактор за Шестиће из Крајине

Почетком септембра испоручен је половни трактор Торпедо Адриатик 4506А у вредности од 3.500 € за вредну петочлану породицу Шестић из крајишког места Комоговина на Банији коју познајемо већ дуже време и коју смо помогли у неколико претходних акција помоћи Србима у Крајини. Својим трудом и радом заслужили су да им помогнемо поново, овај пут испоруком највредније помоћи до сад. Подсетимо, породицу Шестић чине родитељи Ђука и Љубица и малишани Милица (13), Милош (11) и Радован (9).

Поред рада у свом домаћинству, отац Ђука одржава и манастир Комоговина који се налази недалеко од њих. Такође, од пре неколико месеци је запослен у оквиру пројекта покретања производње пелета који је наша организација покренула са Епархијом Горњокарловачком.

Набављени трактор ће се истовремено користити у склопу поменутог пројекта, а за потребе извлачења и транспорта сировина за производњу пелета. Тако да је то био и начелни договор, јер ће се набавком овог трактора истовремено помоћи и породица Шестић и унапредити пројекат који смо започели на имању манастира у Комоговини.

Сваким новим сусретом са породицом Шестић приметан је напредак у односу на прво упознавање и драго нам је да је тако. Надамо се да ћемо овим типом помоћи заокружити помоћ овој породици као и наше учешће у пројекту производње пелета и да ће позитивни резултати брзо изаћи на видело.

ПОТВРДЕ О КУПЉЕНОЈ ПОМОЋИ ЗА ПОРОДИЦУ ШЕСТИЋ ИЗ КОМОГОВИНЕ