Испоручена помоћ за источну Србију

Чланови Хуманитарне организације СРБИ ЗА СРБЕ у сарадњи са пријатељима из организације “Стара Рашка“ и Српске православне Епархије банатске испоручили су током новембра у више акција неопходну хуманитарну помоћ у виду 5 тона хране и других основних животних намирница како би обезбедили становницима села у источној Србији подршку у тешким данима, након стравичних поплава и клизишта која су погодила села у околини Кладова. Допремељена вредна хуманитарна помоћ у храни и другим основним животним намирница за становнике Текије и околних села која су пострадала на истоку Србије. Велики део помоћи привремено је смештен у цркву Св. Николаја у Текији. И поред огромне катастрофе која је погодила ово село, црква у Текији је била брана тоталном уништењу овог мирног села надомак Дунава.      У плану је да се до краја 2014. године неопходна хуманитарна помоћ за становнике источних села у Србији допреми за што већи број угрожених породица која су пострадала у недавним поплавама.   Током посете Текији, чланови организације СРБИ ЗА СРБЕ састали су се са Владиком Тимочким Иларионом, свештеницима из Текије и Кладова, као и са представницима организације International Orthodox Christican Charity који су такође обезбедили вредну помоћ за становнике Текије у виду грађевинског материјала за обнову неколико десетина кућа.     Рачуни и потврде финансиране помоћи Преузмите Подели:0share

Чланови Хуманитарне организације СРБИ ЗА СРБЕ у сарадњи са пријатељима из организације “Стара Рашка“ и Српске православне Епархије банатске испоручили су током новембра у више акција неопходну хуманитарну помоћ у виду 5 тона хране и других основних животних намирница како би обезбедили становницима села у источној Србији подршку у тешким данима, након стравичних поплава и клизишта која су погодила села у околини Кладова.

 Допремељена вредна хуманитарна помоћ у храни и другим основним животним намирница за становнике Текије и околних села која су пострадала на истоку Србије. Велики део помоћи привремено је смештен у цркву Св. Николаја у Текији. И поред огромне катастрофе која је погодила ово село, црква у Текији је била брана тоталном уништењу овог мирног села надомак Дунава.         У плану је да се до краја 2014. године неопходна хуманитарна помоћ за становнике источних села у Србији допреми за што већи број угрожених породица која су пострадала у недавним поплавама.   Током посете Текији, чланови организације СРБИ ЗА СРБЕ састали су се са Владиком Тимочким Иларионом, свештеницима из Текије и Кладова, као и са представницима организације International Orthodox Christican Charity који су такође обезбедили вредну помоћ за становнике Текије у виду грађевинског материјала за обнову неколико десетина кућа.    

Рачуни и потврде финансиране помоћи