Испоручена помоћ за Јаниће из Блаца

Хуманитарна организација Срби за Србе завршила је акцију помоћи за породицу Јанић из села Кашевар крај Блаца у вредности од 138.032 динара. Родитељи Горан и Виолета подижу троје деце: Лазара (16), Милицу (13) и Стеву (6).  

Након прве посете чланова организације Срби за Србе породици Јанић,  донатори и пријатељи наше организације обебзедили су средства за потребе набавке следеће помомоћи:

  • полупрофесионалне моторне тестере Stihl MS310  – 43.757 дин.
  • три кревета са душецима за дечију собу – 32.400 дин.
  • шпорет на дрва МБС – 19.990 дин.
  • машина за веш – 26.990 дин.
  • бојлер од 80 литара – 14.895 дин.

Нови шпорет на дрва

Постављен бојлер у купатилу

Нова веш машина олакшаће мајци Виолети свакодневне кућне обавезе

Нови кревети са душецима за дечију собу

Полупрофесионална тестера за помоћ у радовима у шуми али и могућност за додатну зараду

Пластеник и башта коју обрађују, као и кокошке и патке које држе, довољни су им за њихове потребе, а 50 ари под шљивама које имају, могу им бити извор прихода и почетак напретка њихове куће, уз прави однос и вредан рад који им не недостаје.

Отац Горан је учествовао у три последња отаџбинска рата које је напаћени српски народ водио деведестих, а сада је спреман да се бори за боље сутра за своје троје деце. Мајка Виолета је инвалид, јер има проблем са слухом, тачније ништа не чује.

Верујемо да смо да допремљеном помоћи за Јаниће породици обезбедили пристојне услове за живот, али и средства за рад како би у будућности били у могућности да самостално обезбеде све потребе за своју децу и њихову будућност.

Деца су наша будућност!

РАЧУНИ ИСПОРУЧЕНЕ ПОМОЋИ ЗА ПОРОДИЦУ ЈАНИЋ