Испоручена велика помоћ за Гмитровиће

Представници Хуманитарне организације Срби за Србе посетили су крајем марта Гмитровиће из Новог Ланишта код Јагодине. Отац Горан и мајка Дијана живе са шесторо деце: Бошко (14), Дијанин син из првог брака, Кристијан (12), Хелена (9), Ксенија (7), Предраг (4) и Маја (2).

Кућа коју им је родбина дала на коришћење, а у коју су се доселили пре четири године, делимично је оштећена поплавама које су се десиле 2014. године. Проблеми у којима живе вишечлане породице нису заобишли ни породицу Гмитровић. Недостајало им је много тога: штале су празне, немају бојлер, вода уопште није стигла у купатило, кревети су веома стари и похабани… Ово су биле њихове највеће жеље приликом посете представника организације.

Уз помоћ великог броја донатора организације СРБИ ЗА СРБЕ из целог света – њихови снови постали су стварност! Уз очеву скромну плату и социјалну помоћ, никада не би успели сами. Али, сада знају да постоје људи који прелазе са речи на дела!

Породици Гмитровић потпуно је сређено купатило, купљен бојлер од 80 литара, набављени су кревети на спрат са душецима, а поред тога и гардеробери, електрични шпорет и усисивач у укупној вредности од 179.249 динара. Ситнице које живот значе, и на које смо сви навикли, сада су у много чему унапредиле живот ове вишечлане породице!

Хвала свима који су учествовали у акцији! Да бисмо помогли још вишечланих породица, потребно је да се још више људи укључи!

Донирај и ти!

Рачуни и потврде финансиране помоћи