Испоручена вредна помоћ за Спасојевиће

Хуманитарна организација Срби за Србе помогла је крајем децембра 2018. године породицу Спасојевић из Својнова, код Параћина. Отац Саша и мајка Ина, Рускиња из Украјине, подижу петоро деце: Маријану (15), близанце Лазара и Андреја (9), Татјану (4) и Андреја (1).

Саша и Ина нису запослени и немају привремена примања. Накнада за инвалиднину оца и дечји додатак за четворо деце је оно што издржава ову породицу. Социјалне помоћи су лишени управо због тога што отац прима инвалиднину.

Спасојевићима је испоручена примарна помоћ у виду комплетног грађевинског материјала за дозиђивање дечије собе, чиме је деци омогућено да у породичној атмосфери топлог дома напредују у будућности.

Породици је такође у овој акцији купљена пећ за грејање, сто, столице и угаона гарнитура. Целокупна вредност помоћи породици Спасојевић је 470.093 динара.

Родитељи петоро деце осим топле добродошлице нашим члановима, изражавају и велику захвалност свим волонтерима и донаторима који су заједнички и сложно учествовали у овој акцији помоћи.

Отац Саша је био велики борац 1990-их година у Крајини, али је, на жалост, остао инвалид и, упркос томе, данас је борац за боље сутра за своју децу. У знак захвалности нашој организацији за добијену помоћ, Саша нас је изненадио и великим поклоном у виду ручно израђеног триптиха Св. Василија Острошког, славе Хуманитарне организације Срби за Србе.

Рачуни и потврде финансиране помоћи