Испорука помоћи у Обреновцу – 9. део

Хуманитарна организација СРБИ ЗА СРБЕ испоручила је 10. маја нови контигент помоћи поплављеним породицама са децом у Обреновцу. Овог пута, у склопу пројекта БОРБА ПРОТИВ ПОПЛАВА, помоћ у виду 4 веш машине, 4 електрична шпорета и 1 фрижидера добило је још 7 породица. Укупна вредност помоћи износила је 252.913 динара. До сада је организација СРБИ ЗА СРБЕ обезбедила помоћ за укупно 278 породица из Обреновца. За ову акцију обезбеђена је донација од стране Алексе Костића из Швајцарске који је послао донације од укупно 7.500 швајцарских франака за помоћ поплављеним породицама у Србији и Републици Српској.

У наставку вести се налази списак помогнутих породица из МЗ Забрежје, II МЗ и МЗ Барич, општина Обреновац, уручена помоћ, као и њена вредност:

1. Сташић Б. (веш машина, фрижидер) 61.988 динара (двоје деце) 2. Блажевић М. (веш машина) 32.489 динара (дете) 3. Томић Љ. (веш машина, електрични шпорет) 55.478 динара (троје деце) 4. Вељковић С. (електрични шпорет) 22.989 динара (дете) 5. Радосављевић С. (електрични шпорет) 22.989 динара (двоје деце) 6. Ковачевић Е. (веш машина) 32.489 динара (двоје деце) 7. Поповић Р. (електрични шпорет) 22.989 динара (деветоро деце)

Захваљујемо се представницима општине и донаторске комисије при општини који су нам помогли у обиласку породица и испоруци помоћи. Сви апарати су марке Горење, са пет година гаранције, а испоручени су захваљујући пријатељима наше организације из Техноманије.

Велика акција БОРБА ПРОТИВ ПОПЛАВА се наставља. Хуманитарна организација Срби за Србе позива све братске организације, донаторе и добре људе у Србији и широм света да се укључе тако што ће уплатити средства у складу са својим могућностима на неки од рачуна организације – www.srbizasrbe.org/donacije.

Рачуни и потврде финансиране помоћи