Истрајна и вредна породица Костадиновић, добила неопходну механизацију!

Челична воља главе породице Костадиновић, оца Драгана, је оно што нам је остало у сећању још током прве посете прошле године. Пун разумевања је био још тада, иако његова породица, коју поред њега чине супруга Жаклина и деца Александра (18), Мирјана (17), Данијела (15), Петар (12) и Михаило (6) једва саставља крај са крајем. Подсећамо, да је породично газдинство Костадиновића у селу Пријездић, крај Ваљева претпрело велика оштећења у земљотресу крајем деведесетих, који је погодио ово подручје и од ког се још нису поштено опоравили.

Разумео је Драган да имамо много тежих и пречих случајева за помоћ од његове породице и био је стрпљив. Стрпљење се исплатило, па је ових дана коначно вредна помоћ стигла у дом ове честите породице.Квалитетан трактор и приколица за разбацивање стајског ђубрива, је оно што је између осталог било потребно породици, која се озбиљно бави пољопривредом. Утрошено је 772.400 динара, за набавку пољопривредне механизације.

Вредело је чекати, мада никада нисмо сумњали у ваше намере – радосно нам је рекао Драган приликом наше посете.

Мушки део породице се највише обрадовао трактору и приколици. Већ су се возили са мном и Петар и Михајло и једва чекају да кренемо да користимо све пуном паром – додао је Драган, гледајући у своје наследнике.

Не сумњамо да ће испоручена помоћ бити од велике помоћи оцу Драгану. Знали смо да већину потребне механизације, коју користи да би обрађивао пет хектара земље и опслуживао бројна стада коза и оваца, мора стално да изнајмљује и да одваја значјна средства у ту сврху.

Како да нам не значи ово што смо добили. Сада ћу гледати да тај новац што сам одвајао за изнајмљивање трактора, одвајам за санирање и доградњу куће. То нам је први приоритет сад након овога – закључио је Драган.

Костадиновићи су леп пример једне сложне и вредне породице, која искључиво поштеним и мукотрпним радом, покушава да обезбеди најосновније потребе за своје петоро деце. Сигурни смо да је помоћ стигла на праву адресу и да ће Костадиновићи коначно стати на своје ноге.

Рачуни и потврде финансиране помоћи