Истрајни Ђурићи, успеће у намери да својој деци изграде дом, а наша организација им је пружила велику подршку у том подухвату!

Заиста је било задовољство, радити са оваквом једном породицом и на крају обезбедити потребну помоћ. Ђурићи из Криве Реке, општина Брус, најбројнија су породица у овом крају.

Поред изузетно вредног и предузимљивог оца Бојана и дивне мајке Марине, породицу чине и весела и добра дечица Виктор (13), Новак (11), Јована (7), Тамара (5) и Василије (4).

Без Бога ни преко прага, обичај је да се каже, а то нам је породица и потврдила, подсећајући нас на разговор који смо водили још током наше прве посете прошле године.

Новак нам је добро и даље, нема епилептичних напада. Ишли смо под Острог и у Црну Реку, и даље идемо, и слава Богу све је како треба. Још на све то када се дода ваша помоћ, која нам пуно значи, како би привели радове на кући крају, нема на шта да се пожалимо – пун захвалности је био отац Бојан.

Некад и сад

Није тешко било помоћи овакву једну вредну и радну породицу. Све радове на кући коју су кренули да граде, обављају сами. Тренутно и даље живе скучено у старој и малој кући која припада Бојановим родитељима. Тако да је неминовност била, да започну изградњу нове куће које би подмирила све потребе једне многочлане породице.

Ми смо се обавезали да помогнемо и обезбедимо материјал за који нису имали средстава, а који им је био неопходан како би се радови наставили. Тако да смо успешно испоручили електро материјал, материјал за купатило са основним санитаријама и ламинат.  Укупна вредност испоручене помоћи износи 603.068 динара.

Пресрећни су и клинци, нема сумње да једва чекају да тата и мама нареде пресељење у нову кућу и у нове собе.

Имаће Ђурићи још посла до потпуног довршетка куће. Сигурни смо да ће врло брзо успети, а мотива им сигурно не мањка, када погледају у петоро малишана који су им све на свету.

Хуманитарна организација Срби за Србе се захваљује свим добрим људима, који су својим прилозима, омогућили да се и ова планирана акција спроведе у дело.

Рачуни и потврде финансиране помоћи