Извештај Ултра Срба са утакмице

Укупан приход са утакмице (приход од улазница/донација и продаје мајица) је 3,380 канадских долара. Трошкови: 1,320$ (стадион $530, мајице/дресови $750, постери/рекламе… $40).2,060 канадских долара биће уплаћено хуманитарној организацији Срби за Србе. Продали смо 153 карте по $20 = 3060 + 320 од мајица. Све је било на нивоу осим посјете. У Торонту и околини живи по слободним процјенама око сто хиљада Срба, а изгледа да их има само око 150 који су спремни да одвоје $20.
Ништа чудно, уствари нешто слично као и на хуманитарном концерту на Маракани где је било присутно свега 4-5000 људи из двомилионске престонице Србије.

Некима је било важније четвтфинале Еврпског првенства, Италија-Шпанија или одлазак на пикник у Милтон, где су потрошили троцифрен број долара. У сваком случају МИ који смо све ово организовали смо поносни и задовољни како је све испало на крају, ушли смо у све ово часно и поштено, да нешто конкретно урадимо за наш народ у отаџбини. И урадили смо. Надам се да овде неће бити крај, да је ово тек почетак и да ће оваквих акција бити и убудуће. Знамо да смо и ми направили неколико пропуста у организацији, али Боже мој, ко ради тај и гријеши, ако ништа, бар ћемо извући неке поуке за следећи пут.

Још једном бих желио да се захвалим управи клуба што нам је изашла у сусрет и свим играчима, који су дошли у комплетном саставу (као да је највазнија утакмица у питању, а можда и јесте). Имаће нашу подршку, па били и задњи на табели и никад никог више не победили!Дарко, Ultra Serbs ‘06