Караоке из блока за почетак успешне сезоне у Нишу!

Нова сезона Тројке из блока, седма по реду када је Ниш у питању, стартовала је 22. јануара у GastroPub Labeerint, у коме су вредни волонтери из Ниша организовали прве Караоке из блока на којима је укупно сакупљено 25.000 динара!

Празнична атмосфера која се још увек осећала у граду на Нишави, пренела се и на сам догађај, тако да је све било спремно за још незаборавну хуманитарну ноћ.


Захваљујемо се свима на великој подршци када су у питању хуманитарни догађаји организације Срби за Србе у Нишу. Ове године, планирамо већи број догађаја, тако да се надамо да ће ово бити једна од најуспешнијих сезона када је у питању наш град – рекао је Гаврило Станковић, волонтер организације Срби за Србе.

Што се тиче самог такмичења, пријавило се близу тридесет распеваних хуманитараца, који су одличним избором песама и позитивном атмосфером успели да размрдају све присутне и покажу препознатљиву енергију југа Србије.

На крају вечери, гласовима публике, изабрани су победници првих Караока из блока:

  1. Јасна Накић
  2. Љубисављевић Стефан
  3. Ристић Нина и Митић Растко (певали у дуету)

Пројекат Тројка из блока наставља са активностима у Нишу, па позивамо све Нишлије да прате наш сајт и странице на друштвеним мрежама како би могли на време да се информишу о наредним догађајима у овом граду.