Картинг из блока стигао је у Брчко!

Мирис бензина, шкрипање гума, адреналин у ваздуху и застава на којој стоји Нема предаје. Све ово може значити само једно – Картинг из блока стигао је у Брчко 12. августа!

Велики број младих, многи од њих у мајицама из бутика Срби за Србе, подржао је још један догађај из блока у Брчком. Опуштена атмосфера пред само трку била је само привидни мир пред олују адреналина која ће започети. Ипак, нисмо свједочили ничем више од здравог такмичарског духа и жеље да се оде кући са пехаром побједника овог јединственог такмичења.

Кривине су биле оштре, али наши такмичари још оштрији. Неки нису одустајали ни након испадања, па је било и оних који су трку возили по два пута, све у циљу помоћи најугроженијима. И титуле шампиона Картинга из блока, наравно.

У жестокој конкуренцији од чак 60 учесника пехар и златна медаља на крају су припали Бојану Ђурићу, искусном познаваоцу кривина на новоотвореној картинг стази у Брчком. Сребром се окитио Дражен Костић, док је треће мјесто освојио Васо Михајловић.

У категорији младих возача, оних који су растом још мали, али срцем већ велики, поредак је следећи – на првом мјесту завршио је Василије Ковач, а браћа Проле кући су отишли са сребром и бронзом – Алекса је завршио на другом, а Тадеј на трећем мјесту.

Ипак, најважнији је овај резултат: За најугроженије породице сакупљено је сјајних 800 КМ! Неколико сати забаве пролетјело је за, чини се, минут, у пријатељском разговору и сјајном надметању.

На крају, још једном се захваљујемо свима који су били део Картинга из блока, и дали свој допринос. Позивамо све који су у могућности да нам се прикључе у наредним хуманитарним догађајима, а хумане суграђане Брчка поздрављамо до следећег виђења!