Катар – нова станица Тројке из блока!

Дана, 24. маја, организована је прва Тројка из блока у Дохи, главном граду Катара. Уз помоћ учесника, волонтера и пријатеља организације, сакупљено је 676 евра!

Након шест хуманитарних окупљања Срба у Катару коначно је дошао ред да наши људи организују и најуспешнији хуманитарно-спротски пројекат – Тројку из блока!

Tројка из блока у овој азијској држави, првенствено је имала циљ да кроз дружење и спортско надметање привуче и упозна нове људе са нашим радом, као и да прикупи финансијска средства намењена за помоћ социјално угроженим породицама.

У овом првом подухвату да се организује овако захтеван хуманитарни догађај, малобројна српска заједница је дала све од себе, тако да су постигнути резултати за свако поштовање, и показују да је стара српска пословица „да је битан сој, а не број“ потпуно тачна.

На турниру је учествовало 15 такмичара, а победу је, на одушевљење свих присутних, однела једна дама, па је редослед победника био:

  1. Бојана Штулић
  2. Милорад Ћосић
  3. Срђан Трумић

Захваљујемо се свима који су дали свој допринос и подршку у реализовању ове манифестације, а ми настављамо са нашим хуманитарним активностима у Катару, па позивамо све Србе да нам се придруже у даљим активностима.