Килићи су након првог дела помоћи постали богатији за једног члана а сада чекају још једно дете!

Радост предстојећих празника дошла је и у дом породице Килић из Прогара! Породицу из Сурчина коју смо помагали и прошле године, посетили смо како бисмо им уручили и други део обећане помоћи за изградњу њихове нове куће!

Породици Килић, уз помоћ наших донатора, помогли смо куповином додатног материјала за изградњу куће. Овај део помоћи износи 1.793.987 динара, што je укупно 2.696.141 динара.

Подсетимо, Кристијан, глава породице, пре неколико година, оженио се Белорускињом Олгом са којом је најпре добио близанце Пелагију (4) и Јелисавету (4), да би недуго затим добио још један пар близанаца – Алексеја (2) и Николаја (2)! У односу на прву посету, Килићи су добили још једно дете, маленог Богдана (1) а сада на крају наше помоћи сазнали смо да је мајка Олга трудна са још једним дететом! Вест која нас је све одабрала јер знамо да je нова кућа више него потребна!

Кристијан је мајстор, па руководи свим радовима. Живе од 15.000 дечијег и родитељског додатка и пензије деда Ивана и бака Лепосаве који живе са њима.

Са жељом да се породица Килић што пре заврши радове и усели у нову кућу, захваљујемо се свим донаторима који су помогли у реализацији ове акције.

 

Рачуни и потврде финансиране помоћи