КК Будућност Бијељина показала хуману страну

Веома успјешну сезону одиграла је Будућност у сезони 2021/22. У финалној серији ривал је била екипа ОКК Славија из Источног Сарајева. Велики дерби пун преокрета, мајсторија, кошаркашких вјештина и напетости на крају припао је Будућности која је освојила трофеј и пласирала се у највећи ранг такмичења у Босни и Херцеговини.

Иако је сав фокус био на томе да се надмудри ривал и изађе из дуела као побједник, хуману страну руководство екипе Будућности није заборавила. Велики гест за сваку похвалу је у сваком погледу чињеница, да је Будућност наплату улазница препустила организацији Срби за Србе. Добровољни прилог је био улаз на прву(26.4.) и трећу(03.05.) утакмицу финалне серије, а скупљено је укупно 454,95 КМ донација за социјално угрожене породице са 4 дјеце на подручју града Бијељина.

Велико хвала на сарадњи екипи КК Будућност Бијељина као и свим фановима и пријатељима што су својим доласком и навијањем помогли клубу да уђе у виши ранг уједно помажући и комшијама којима желимо да промјенимо будућност.

Хуманитарна организација Срби за Србе жели кошаркашком клубу Будућност много успјеха у предстојећој сезони са што мање поврједа.