Коцка је бачена!

Јарак је 23. јануара био је домаћин по први пут Јамбу из блока. У ресторану Романија окупило се 23 такмичара који су били подељени у 6 група, а касније по нокаут систему такмичило за пехар и медаље и сви са истим циљом – хуманог срца и са мислима усмереним на помоћ породицама са четворо и више деце у Србији. Уз пријатну атмосферу и добро познату игру са коцкицама сакупљено је 17.000 динара.

Победник турнира је Владимир Пајичић из Сремске Митровице, док су друго односно треће место заузели Жељко Мишановић и Ђорђе Чулић такође из Сремске Митровице.
Такмичара је било из Јарка, Сремске Митровице, Београда и Лознице.
Посебно се захваљујемо Драгомиру Козомари на уступљеном ресторану. Преради меса Ерић и пекари Ледман на донираним послужењима за такмичаре као и фирми, Тројка Принт из Руме на поклоњеним одштампаним плакатима за промоцију турнира.
На крају, још једном се захваљујемо свима који су били део овог догађаја, и дали свој допринос да први догађај у Јарку буде успешно реализован. Позивамо све који су у могућности да нам се прикључе у наредним хуманитарним догађајима, а хумане суграђане поздрављамо до следећег виђења!