Код Глушчевића више нема влаге!

Чланови Хуманитарне организације Срби за Србе у марту су били обишли породицу Глушчевић из Пријепоља. Храбри родитељи Вељко и Марта подижу четири предивне ћеркице: Јовану (12), Елену (10), Христину (4) и малу Николину, која има годину и по дана, и уз осмех се боре да им обезбеде срећно и радосно детињство.

Постављање скеле и почетак постављања изолације

Поред плате коју Вељко зарађује у предузећу Електро Монтажа и породиљске надокнаде коју прима Марта, они обрађују и 4 ара земље за своје потребе – користе сваку прилику да ојачају свој кућни буџет. Вељко и Марта су почели да зидају кућу и завршили су велики број послова (све грубе радове, уредили су цео доњи спрат и једну собу на првом спрату), али им је ипак била потребна помоћ како би брже привели крају све што су планирали, поготово због проблема са влагом која се појавила у целој кући.

Радови у током постављања фасаде

На кући Глушчевића извршени су обимни радови – урађена је спољна изолација куће, стављени су потковица и олуци, извршена је дренажа подрума, а затим је подрум и бетониран, бетониран је и тротоар око целе куће. Вредност свих радова износи 536.388 динара.

Завршни изглед куће породице Глушчевић

Глушчевићи су одушевљени изведеним радовима, не престају да се захваљују за урађене послове и са новим еланом причају о томе како ће им сада бити много лакше да среде остале просторије на горњем спрату када су решили велики проблем са влагом.

Још један сређен дом, још један успешно завршен пројекат! Међутим, за задовољство нема времена, већ НАС чекају друге породице којима треба дати ветар у леђа и снагу да крену напред, баш као што је вашим донацијама то био случај и са Глушчевићима.

РАЧУН ОД КУПЉЕНЕ ПОМОЋИ ЗА ПОРОДИЦУ ГЛУШЧЕВИЋ ИЗ ПРИЈЕПОЉА