Кратке приче из блока у Торонту (видео)

У недељу. 26. јуна, одржано је културно – хуманитарно вече под називом Кратке приче из блока. Иницијатор и организатор овог дружења је наш велики пријатељ, писац и преводилац из Торонта, Ђорђо Васић са својом супругом Слободанком.

Уз предивне музичке нумере у изведби Лидије Лукић, Драгане Стошић, Јована Папић, низале су се Ђорђове приче саткане од чисте љубави, носталгије и успомена на нека минула времена. Све те лијепе емоције су дочарали својим читањем Ксенија Вучевић, Лидија Боројевић, Рале Тодорић и Небојша Ђекић.
Дружење је настављено уз малу закуску, а приход од $2.555 је намијењен нашој организацији за помоћ социјално угроженим српским вишедјетним породицама на Балкану.
Захваљујемо се Ђорђу и Слободанки Васић на гостопримству, чиме су нам учинили велику част и показали да свако ко жели може да се укључи у рад организације у оквиру свог талента и могућности.
Захваљујемо се и свим донаторима који су својим доласком и донацијама подржали ово културно вече. Велико хвала Милану Чобанов из Српске Торонто Телевизије, као Ненаду Станковић на прилогу Телевизије Српске Дијаспоре.