Крава и теле за Костовиће из Н. Пазара

Хуманитарна организација Срби за Србе, помогла је дванаесточлану породицу Костовић из села Љуљац у околини Новог Пазара, куповином краве и телета у вредности од 176.500 динара. Породицу Костовић поред деде и бабе чине родитељи Драги и  Радованка са децом: Марином (19), Милошем (18), Весном (15), Радицом (14), Миљаном (7), Тањом (5), Иваном (4) и најмлађим шестомесечним Данилом. У сарадњи са братством манастира Ђурђеви Ступови, овој вредној породици купили краву са телетом, како би на тај начин могли себи да обезбеде неопходно млеко и млечне производе за све укућане. Костовиће смо до сада помагали више пута у виду пакета основних животних намирница и хигијене, одеће, обуће, хране за бебу, пелена, веш машине и косилице. Такође треба истаћи да породица има тенденције да се још прошири, тако да ће им крава и теле добор доћи у наредном периоду пре свега како би обезбедили бројној деци основне потребе за млеком и млечним производима. Уколико буде могућности и донатора, породица Костовић би започела са изградњом новог дома на свом домаћинству како би се ова велика и вредна српска породица проширила у годинама које долазе, а потребе за то су свакако и више него неопходне. Породица Костовић са кравом и телетом у свом двориштуПозивамо све донаторе и пријатеље Хуманитарне организације Срби за Србе да ПОДРЖЕ овај и сличне пројекте наше организације које ћемо спровести у текућој 2014. години. Подели:deljenja

Хуманитарна организација Срби за Србе, помогла је дванаесточлану породицу Костовић из села Љуљац у околини Новог Пазара, куповином краве и телета у вредности од 176.500 динара. Породицу Костовић поред деде и бабе чине родитељи Драги и  Радованка са децом: Марином (19), Милошем (18), Весном (15), Радицом (14), Миљаном (7), Тањом (5), Иваном (4) и најмлађим шестомесечним Данилом.

У сарадњи са братством манастира Ђурђеви Ступови, овој вредној породици купили краву са телетом, како би на тај начин могли себи да обезбеде неопходно млеко и млечне производе за све укућане. Костовиће смо до сада помагали више пута у виду пакета основних животних намирница и хигијене, одеће, обуће, хране за бебу, пелена, веш машине и косилице.

Такође треба истаћи да породица има тенденције да се још прошири, тако да ће им крава и теле добор доћи у наредном периоду пре свега како би обезбедили бројној деци основне потребе за млеком и млечним производима. Уколико буде могућности и донатора, породица Костовић би започела са изградњом новог дома на свом домаћинству како би се ова велика и вредна српска породица проширила у годинама које долазе, а потребе за то су свакако и више него неопходне.

Породица Костовић са кравом и телетом у свом двориштуПозивамо све донаторе и пријатеље Хуманитарне организације Срби за Србе да ПОДРЖЕ овај и сличне пројекте наше организације које ћемо спровести у текућој 2014. години.