Крава за породицу Калањ у Крајини

Као мала увертира за предстојећу велику Божићну акцију на подручју Крајине, Хуманитарна организација Срби за Србе испоручила је вредну помоћ за породицу Калањ из Јошана код Удбине у Лици. У породици живе родитељи Мирослав и Александра, и петоро дечице Александар (11 год), Дејана (9), Бранка (7), Милош (5) и Милица (4).

Породицу Калањ смо имали прилику да помогнемо и упознамо пре три године, када им је набављена једна моторна тестера. Овај пут за породицу је обезбеђена веома квалитетна стеона крава у вредности од 1.800€. Средства за помоћ породици Калањ, обезбедио је дугогодишњи донатор Хуманитарне организације Срби за Србе из Аустрије. Искрено се надамо да ће ова помоћ бити на корист целој породици, а пре свега да ће деца имати свеже млеко и млечне производе на располагању свакодневно.

У планирању и исчекивању нове Божићне акције за наш народ из Крајине, позивамо вас да нам се придружите и пружите подршку како овој акцији, тако и свим осталим активностима наше организације које се свакодневно одвијају несмањеним интезитетом пуних тринаест година.

Рачуни и потврде финансиране помоћи