Купатило од СЗС и за Ђорђевиће

Чланови Хуманитарне организације Срби за Србе, средином јануара обишли су петочлану породицу Ђорђевић из села Стража у општини Гњилане на Косову и Метохији. Родитељи Звонко и Весна имају троје деце, Данијелу (20) Звездану (19) и Душана (17). Приликом последње СЗС посете у октобру, породици Ђорђевић обећана је помоћ у виду изградње и опремања купатила у склопу хуманитарног пројекта „Тројка из блока“ што је на крају успешно и учињено пре неколико недеља. Укупна цена материјала је 163.000 дин. и радова 70.000 дин. Након провере извршених радова, дан смо завршили посетом братству манастира Драганац.

 Купатило породице Ђорђевић приликом прве СЗС посете

 Купатило породице Ђорђевић приликом прве СЗС посете

 Ново купатило породице Ђорђевић након завршених радова на изградњи који су обухватали: копање канала за довод воде у дужини од 450 метара, зидарске, водоводне и електро радове, постављање изолације, плочица, санитарија, као и постављање неопходне опреме за довод воде.

 Унутрашњост новог купатила

 Хуманитарна организација Срби за Србе позива пријатеље и донаторе организације широм света да наставе да пружају подршку пројектима помоћи угроженим породицама широм Балкана како би што већи број деце био у прилици да добије неопходну хуманитарну и друштвену помоћ и подршку.

Рачуни и потврде финансиране помоћи