Купатило засијало пуним сјајем у Нишу

Хуманитарна организација „Срби за Србе” и студентско – ученичко удружење „ОРНАС” организовали су 25. маја хуманитарно – спортски турнир у брзом шутирању тројки под називом „Тројка из блока” на коме је сакупљено 120.030 динара како би се реновирало купатило породици Миливојевић. На турниру је премашена цифра од 103.328 динара, колико је укупно коштало реновирање купатила, тако да ће остатак новца бити утрошен у акцији „Борба против поплава” која за циљ има прикупљање и уручивање помоћи поплављеним породицама у Србији и Републици Српској. Стање купатила пре реновирања  Чланови породице Миливојевић су: отац Драгиша, мајка Мариола и деца Миодраг (11), Миљана (9), Милидар (7), Милунка (6), Момчило (4).  Породица Миливојевић са члановима СЗС из Ниша Породица Миливојевић је до пре нешто више од шест месеци живела у катастрофалним условима. Без струје, без основних услова за живот, а често и без довољно хране.    На њихову срећу, Блиц фондација пружила им је помоћ у виду нових двоседа, ормана, столова, столицама и кухињом, а ОШ „Бубањски хероји” им је уз помоћ акције које су организовали њихови другари из одељења, купила два кревета на којима спавају мајка и петоро деце. Ипак и даље су остали велики проблеми, а један од њих је и то што Миливојевићи осим старе вц шоље ништа нису имали у купатилу, па су се деца купала посипајући се водом коју греју на шпорету.    Пре неколико дана у склопу хуманитарно – спортског пројекта „Тројка из блока” успешно је завршена акција реновирања купатила седмочланој породици Миливојевић из Ниша.   Овом приликом захваљујемо се свим спонзорима и донаторима хуманитарно – спортског пројекта „Тројка из блока“ у Нишу и позивамо их да нас прикључе и наредне године.  Рачуни и потврде финансиране помоћи Преузмите Подели:deljenja

Хуманитарна организација Срби за Србе” и студентско – ученичко удружење „ОРНАС” организовали су 25. маја хуманитарно спортски турнир у брзом шутирању тројки под називом „Тројка из блока” на коме је сакупљено 120.030 динара како би се реновирало купатило породици Миливојевић. На турниру је премашена цифра од 103.328 динара, колико је укупно коштало реновирање купатила, тако да ће остатак новца бити утрошен у акцији „Борба против поплава” која за циљ има прикупљање и уручивање помоћи поплављеним породицама у Србији и Републици Српској.

 Стање купатила пре реновирања 

Чланови породице Миливојевић су: отац Драгиша, мајка Мариола и деца Миодраг (11), Миљана (9), Милидар (7), Милунка (6), Момчило (4).   Породица Миливојевић са члановима СЗС из Ниша Породица Миливојевић је до пре нешто више од шест месеци живела у катастрофалним условима. Без струје, без основних услова за живот, а често и без довољно хране.    

На њихову срећу, Блиц фондација пружила им је помоћ у виду нових двоседа, ормана, столова, столицама и кухињом, а ОШ „Бубањски хероји” им је уз помоћ акције које су организовали њихови другари из одељења, купила два кревета на којима спавају мајка и петоро деце. Ипак и даље су остали велики проблеми, а један од њих је и то што Миливојевићи осим старе вц шоље ништа нису имали у купатилу, па су се деца купала посипајући се водом коју греју на шпорету.   

Пре неколико дана у склопу хуманитарно – спортског пројекта „Тројка из блока” успешно је завршена акција реновирања купатила седмочланој породици Миливојевић из Ниша.  

Овом приликом захваљујемо се свим спонзорима и донаторима хуманитарно – спортског пројекта „Тројка из блока“ у Нишу и позивамо их да нас прикључе и наредне године. 

Рачуни и потврде финансиране помоћи