Купљен плац за кућу породице Драгојевић из Дервенте, на прољеће крећемо са градњом

У току 2020. године успјели смо да реализујемо први дио помоћи за породицу Драгојевић из Дервенте, а то је било обезбјеђивање адекватног плаца у Дервенти за изградњу куће. Плац смо купили уз несебичну помоћ Општине Дервента у дервентском Новом насељу, а вриједност плаца износи 4.329,00 КМ.

Сада, када смо прескочили ову прву препреку, са нестрпљењем очујемо љепше вријеме и почетак грађевинске сезоне, па да породицу уселимо у нови дом.

Породицу Драгојевић чини самохрана мајка Жељана (30 година) са шестеро малољетне дјеце: Ана-Марија (13), Данијела (11), Кристина (10), Жељко (9) Кристијан (7) и Дражан (2). Породица тренутно живи у неусловним жељезничким баракама, а у току 2020. године покренули смо велику акцију прикупљања средстава како бисмо помогли породици и изградили им кућу.

У акцију се укључио велики број становника Дервенте и Републике Српске. Надамо се да ћемо до краја 2021. године да успјешно завршимо и ову акцију и да ће прича породице Драгојевић бити још једна прича са срећним крајем коју ћемо испричати.

Рачуни и потврде финансиране помоћи