Квиз из блока у Београду

Дана, 10. октобра, са почетком у 18 часова и 15 минута у просторијама паба Клопа и пиво у Београду, одржан је хуманитарни Квиз из блока. Догађај је реализован од стране хуманитарне организације Срби за Србе, а уз помоћ пријатеља и волонтера. За нешто мање од 3 сата сакупљено је 51.540 динара, које ће бити преусмерене за помоћ вишечланим породицама. Водитељ вечери била је наша пријатељица Александра.

Одзив екипа је био огроман, чак пар сати после отварања пријава, већ се тражило место више у локалу. Поред 17 екипа које су учествовале, на жалост смо многе екипе морали да одбијемо јер није било више места.

Победници квиза, који су показали изванредно знање:

  1. Хвостанци
  2. Пљевљаци
  3. Инжењери

Поред самог квиза на тему Косова и Метохије, наше свете земље, наши пријатељи песници су се побринули да нам вече не прође без богатог културно-уметничког програма! Илија Тепшић, Драгош Робовић и Јован Ђокић су нам рецитовали своје песме које су инспирисане нашом богатом историјом и духовношћу.

Хуманитарна организација Срби за Србе овим путем жели да се захвали свим нашим волонтерима и људима добре воље, који нас већ годинама подржавају!