Лазаревац за породицу Марковић

У недељу, 18. јула одржали смо први у овој години пикадо турнир у Лазаревцу. На самом турниру окупило се око тридесетак такмичара од којих се видно примећује да око двадесетак њих активније игра пикадо, па самим тим такмичење је било доста квалитетније и узбудљивије. На самом турниру прикупило се 22.240 динара који ће бити распоређени за породицу Марковић из Жупињца код Лазаревца.

Љута и неизвесна борба трајала је готово пет сати, а најбољи међу најбољима били су:

  1. Сава Маринковић 
  2. Марко Михаиловић 
  3. Горан Урошевић

Дефинитивно миљеник публике на овом турниру био је господин Марко Михаиловић који је током читавог турнира био ношен њиховом несебичном подршком са трибине. Затајила је подршка самим тим и наш брат Марко, па је овога пута мора да се задовољи другим местом. Сава Маринковић током целог турнира је бриљирао као и господин Горан Урошевић који није имао среће само у полуфиналу, где је налетео на миљеника публике Марка и био савладан.

Велику захвалност дугујемо Кафеу Клиника који су нас сјајно угостили и који су се придружили нашој заједничкој борби за боље сутра породице Марковић из Лазаревца. У овој години у плану нам је да помогнемо око 300 социјално угрожених породица широм Србије и региона, па овом приликом позивамо и остале власнике кафића попут Кафеа Клиника да нам се прикључе и да на сличан начин у својим местима организују неки сличан догађај и на тај начин дају велики допринос нашој заједничкој борби, јер Деца су наша будућност!