Maтеријал за фасаду стигао породици Арсић из Сурдука

Акција помоћи породици Арсић из Сурдука у општини Стара Пазова успешно је приведена крају! Хуманитарна организација Срби за Србе породици је обезбедила помоћ у виду материјала за фасаду. Вредност помоћи је 181.604 динара.

Подсетимо, неколико генерација Арсића под истим кровом дели судбину која их, како смо се касније уверили, није мазила. Најстарији члан домаћинства је деда Љубомир. Нажалост, бака Ранкица коју смо упознали током прве посете, преминула је услед срчаних проблема. У кући живе Љубомирова деца Душко, Данило и Дојчин. Душко је ожењен Жаклином са којом има Милицу (6), Михајла (4) и Василија (3). Данило је ожењен Андрејом са којим има Стевана (9), Јовану (7), Јована (5) и Матеју (2). Трећи син је неожењен.Душко и Данило раде приватно кад има посла, док су Жаклина и Андреја домаћице. Данилова породица за време рата на Косову избегла је из Грачанице. Уз помоћ кредита који још увек отплаћују, успели су да среде собе на доњем спрату, где тренутно живе, док остатак породице живи на горњем спрату.


Хвала пуно на помоћи и мојој породици, али и породице моје браће која живе на Koсову и Метохији. Они су дошли да нам помогну, тако да смо веома брзо поставили део фасаде и ускоро завршавамо радове– рекао нам је Душко.

Најмлађи Арсићи током прве посете

Захваљујемо се свим донаторима који су нам помогли да обрадујемо још једну угрожену породицу! 

Рачуни и потврде финансиране помоћи