Милион разлога за радост у Лозници

Неуморна екипа хуманитарне организације Срби за Србе из Лознице, организовала је шести по реду догађај у овој години 17. новембра. ПослеПикада из блока I, Роштиљ из блока у селу Брезовица, Скуп ауто удружења Лозница, Тројке из блока, Пикада из блока II, одржана је и Фуца из блока на којој је прикупљено 48.000 динара.

Четири пријатељска локала из Лознице одлучила су да направе хуманитарни турнир у малом фудбалу, Kafe LO.CO. Кафе The Nest, Кафе Локал и интернет кафе Gaming Arena. На догађају је присуствовало преко 50 људи, а сви они заједно показали су још једном велико срце и жељу да помогну најмлађима.

Вредна екипа из Лознице, током читаве године непрестано ниже догађаје, поставља донаторске кутије, а то показује и сакупљен број новца захваљујући догађајима, донатоским кутијама, спонзорима, донаторима и учесницима који у 2021. години износи невероватних 1.604.221 динарa.

Захваљујемо свима који су били уз нас и у овој години, и дали свој допринос да Лозница буде у самом врху прихупљених средстава у Србији. Позивамо све који су у могућности да нам се прикључе и да у следећој години будемо још бољи!