На Квизу из блока у Палама одговорено на најважније питање – питање хуманости (видео)

Други Хуманитарни паб Квиз из блока у Палама одржан је 17. децембра у локалу Green pub, a прикупљно је 757,85 КМ и цјелокупан износ прослијеђен је за Божићну акцију Хуманитарне организације Срби за Србе.

Иако је такмичарски дио квиза био у другом плану, није на одмет поменути и освајаче медаља. Побједник хуманитарног Квиза из блока је екипа под називом Шечери, док су друго мјесто освојили Малићани, а треће мјесто заузели су дјевојке и момци из екипе С коца и конопца.

Неко је имао знања, неко среће, али интересантна чињеница је да су сви такмичари знали одговор на најважније питање квиза – питање хуманости.

Власници локала донирали су дио новца зарађеног од те вечери у хуманитарне сврхе, док су се сви који су били ангажовани на реализацији квиза одрекли својих хонорара у корист оних којима су та средства потребнија.

Вече је протекло у фантастичној такмичарској атмосфери, Паљани су показали хуманост и срчаност, а учесници квиза уживали су у питањима из области опште културе, географије, историје, спорта, филма, музике, као и у препознавањима личности.

Поново су домаћини Квиза били quizmasteri Милица Стевановић и Марко Лазаревић, али важно је поменути и остале који су дали огроман допринос приликом реализације догађаја. То су свакако локал Green pub, штампарија МИН, РТВ Источно Сарајево и екипа Streetball Пале.

Прошле године изразили смо наду да ће Квиз из блока у Палама прерасти у традиционалну хуманитарну активност и чини се да смо на добром путу.