На ободу Батајнице одржан Пикадо из блока

Тог ветровитог викенда 19. фебруара домаћин турнира било је спортско удружење Брод марина у Батајници. На овом чувеном сплаву се окупљају људи активни у разним дисциплинама, а овог пута је на ред дошао пикадо. Да им је ово ужа специјалност показали су невероватним одзивом и узбудљивим турниром до самог краја. Укупно је било 42 такмичара и прикупљено 36.987,07 дин.
На ободу Батајнице, там’ у зони два, На сплаву што пркоси сили Дунава, Скупише се Срби к’о и увек радо Мислећи на друге, играше пикадо
Главна конкуренција им је била екипа из Коцељева, али су домаћини оправдали улогу фаворита и пехар задржали у Батаји.  Скромно треће место припало је такмичару из Коцељева тако да ни они нису отишли празних руку кући и надамо се да им је то само додатна мотивација да учествују и на неком следећем турниру. За најбољег стрелца обезбеђена је и награда у виду нових пикдао стрелица. Победници:
  1. Филип Симић
  2. Милош Билић
  3. Новица  Лукић
И поред многобројних притисака са стране наши обучени волонтери су успели да спроведу такмичење у складу са свим правилима и без икаквих проблема. Захваљујемо се свима на учешћу и доброј забави!

Повезане вести

Коментари