НБА из блока одржан у Земуну

У недељу 25. фебруара у земунској играоници Четворка одржан је хуманитарни турнир у популарној игрици NBA2K18. У такмичењу на сонију учествовала су 32 играча, а са њиховим пријавама и донацијама драгих гостију прикупљено је укупно 14.200 динара за социјално угрожене породице!

Земун се од првог дана бори са нама за боље сутра и до сада су организовали низ различитих акција и хуманитарних окупљања. Сезона пред нама много обећава – Земун жели да постави рекорд по броју организованих догађаја! Све генерације, у свим спортовима и на разне начине учестоваће у седмој сезони борбе против сиромаштва кроз спортско-хуманитрани пројекат Тројка из блока.Сезона је тек почела, спремни смо за велика дела!

Хуманитарна организација Срби за Србе постала је веома препознатљива широм Земуна и њена застава значи да су се окупили добри људи да чине добра дела! Цео дан у играоници било је весело, а највише због тога што су се са нама дружили неки од најпопуларнијих репера у Србији. Марлон Брутал, Јован и Богдан из ФТП, момци из екипе Психоактив трип – увеличали су овај хуманитарни догађај. Талентовани репери из ФТП-а и Психоактив трипа снимили су и бриљантну најаву у стилу Чарли Чаплина, а можете је погледати на нашој званичној ФБ страници. Хуманост, спорт, забава – електронске игре и добар реп – права комбинација за хладне зимске дане!


ФТП и Психоактив – мање речи, више дела!
Најјачији у чаршији – Марлон Брутал и Срби за Србе

После вишечасовне борбе за престижну титулу најбољег, добили смо три победника. Награда им је, поред пехара и медаља била и поклон изненађења oд нашег брата Шкаба, директно из бутика Београдског Синдиката! Честитамо победницима, и ХВАЛА свима од срца што су и по великом снегу и хладноћи дошли и подржали још један хуманитарни догађај!

ШАМПИОНИ:

  1. ruthless_019
  2. mr._good_vibes
  3. Александар Гњатић

БУДИТЕ И ВИ ДЕО ТРОЈКЕ ИЗ БЛОКА!

Ове године организоваћемо највише различитих хуманитарних окупљања широм Београда, Србије, Републике Српске, Црне Горе и целог света! Постаните део мисији која мења свет на боље! Учествујте на нашим турнирима и само уз помоћ добре воље и са симболичним донацијама постаћете велики део борбе против сиромаштва!