Не брини се за Шипово и за здравље Србиново!

Ако ме питате за Хуманитарну организацију Срби за Србе, рећи ћу Вам: То је организација која спаја људе, наводи Александар Мршић из организације. Овај пут спојила је пријатеље, љубитеље пикада и превасходно људе великог срца на првом Пикаду из блока одржаном 6. фебруара у Шипову у Роштиљници Код Уроша.  Захваљујући хуманим људима на догађају је прикупљено 1.330 КМ.

Добро расположење, ведар дух и домаћинска атмосфера допринијели су да овај догађај остави печат на срцу свих присутих и да Шипово у том тренутку буде центар свијета. Учешће у турниру узело је чак 70 играча, од којих су прва три мјеста освојили:

  1. Јовица Тркуља
  2. Славко Летић
  3. Раде Илић

Захваљујемо се пријатељима, учесницима, власнику локала који су допријели организацији овог догађаја. Надамо се да ће ово бити само један од многих хумаитарних догађаја који ће бити у будућности организовани у Шипову јер смо доказали да то можемо, желимо, хоћемо и да богат није онај који пуно има, него онај који пуно даје.

Такође се надамо да ће наш скромни допринос измамити осмијех на дјечја лица, јер је њихова срећа наш истински мотив и покретач за уложени труд и рад.