Не љути се човече!

Последње дружење на Малти, други по реду догађај ове године одржан је 15. фебруара у Бурзебуџи, Бар Палазо Сан Пиетру. По први пут одржан је турнир у игри Не љути се човече. Прелепо вече, где је прикупљено 810 евра за најугроженије породице на Балкану, за које се сви заједно боримо са нашом организацијом да створимо нормалне услове за живот. Вече чију репризу жељно исчекујемо већ на нашем следећем дружењу.

Јак такмичарски дух, здраво ривалство међу противницима, смех, сузе, загрљаји, радовања, све је то што смо могли да испратимо у току овог дружења и ове невероватно вечери. Велику неизвесност до самог краја пружило је 42 пријављена такмичара. После велике борбе у квалификационим круговима, добили смо и наше финалисте.

Четири малишана, ВЕЛИКОГ СРЦА су обојила ово финале у несвакидашње боје. Велика борба до самог краја у коме смо имали фото финиш. Три од четири играча су имала прилику да заврше игру у једном бацању коцкице и изађу као победници. Најбржа је била  Лана Миловановић, друго место је припало Лазару Грујичићу, треће Петри Мичић и четврто Огњену Недимовићу.

Овим путем се захваљујемо и свим родитељима који су довели наше најмлађе да учествују на турниру. Они су нас још једном вратили у најлепше доба нашег живота и показали нам да није лоше пробудити дете које сви носимо у себи и подсетити се какав је то осећај када то исто дете рашири руке и подели сву своју љубав са свима око себе без страха да ће изгубити нешто. Јер ко даје љубав, љубав добија за узврат!