Нема зиме за Ајдуковиће са Космета

Удруженим снагама помогнута је још једна породица са простора Косова и Метохије. Хуманитарна организација Срби за Србе је, заједно са Српским друштвом Задужбина из Словеније, обезбедила породици Ајдуковић из страдалничког села Старо Грацко код Липљана 5м3 дрва за огрев у вредности од 200 евра. Иако смо већ имали прилике да помогнемо породицу Ајдуковић у Васкршњој акцији на Космету прошле године, самохрана мајка Јелена и њено троје деце живе у заиста тешким и скромним условима, оптерећени многим бригама, па стога није на одмет притећи у помоћ с времена на време. Надамо се да смо на овај начином барем мало олакшали свакодневицу Ајдуковићима и допринели да лакше прегурају хладне зимске дане. Подели:0share

Удруженим снагама помогнута је још једна породица са простора Косова и Метохије. Хуманитарна организација Срби за Србе је, заједно са Српским друштвом Задужбина из Словеније, обезбедила породици Ајдуковић из страдалничког села Старо Грацко код Липљана 5м3 дрва за огрев у вредности од 200 евра. Иако смо већ имали прилике да помогнемо породицу Ајдуковић у Васкршњој акцији на Космету прошле године, самохрана мајка Јелена и њено троје деце живе у заиста тешким и скромним условима, оптерећени многим бригама, па стога није на одмет притећи у помоћ с времена на време.

 Надамо се да смо на овај начином барем мало олакшали свакодневицу Ајдуковићима и допринели да лакше прегурају хладне зимске дане.