„Никад не знаш колико си јак док то не постане једини избор који имаш” – помозимо породици Радоњић из Комана код Подгорице!

Представници Хуманитарне организације Срби за Србе недавно су посјетили породицу Радоњић из села Комани у близини Подгорице. Срдачно су нас дочекале самохрана мајка Милица, ћерке Асја (15 мјесеци), син Урош (13) и ћерка Сара (15).

Породица је живела у изузетно тешким условима, у старој и оронулој кући. Због страха за безбиједност дјеце, Милица је била приморана да се исели са дјецом и да започну постанарски живот у Подгорици. Ситуацију у којој се породица налази отежава и здравствено стање мајке Милице која болује од системског и дискоидног лупуса и оперисала је обје дојке.

И поред тога, вриједна Милица се бори за своју породицу зарађујући дневницу чистећи куће и чувајући старије особе.


Никад не знаш колико си јак док ‘бити јак’ не постане једини избор који имаш – рекла нам је Милица.

Нада и жеља да дјецу изведе на пут и да им обезбиједи боље услове за живот дају јој додатну снагу да издржи и да се и даље бори.

Хуманитарна Организација Срби за Србе и добротворни фонд Митрополије црногорско-приморске Човјекољубље, које дјелује при храму Христовог Воскресења у Подгорици, здружили су снаге и покренули заједничку акцију за изградњу породичног дома овој породици.Позивамо све донаторе да подрже ову акцију.