Николићима изграђено купатило

Представници Хуманитарне организације Срби за Србе посетили су 20. октобра седмочлану породицу Николић из Пољана код Обреновца. Повод посете био је прављење извештаја о завршеним радовима и испорученој помоћи за ову породицу. Укупна вредност помоћи износи 576.517 динара и огледа се у изградњи новог купатила и комплетном опремању, копању бунара за воду и набавци хидрофора, развођењу воде по кући, урађеној канализацији, материјалу за септичку јаму, спроведеној струји за купатило, кухињу и хидрофор, урађеном равнајућем слоју, постављању ламината и куповини тримера и шпорета на дрва. Средства су обезбеђена захваљујући Црквено-школској општини Грачаница у Виндзору у Канади и турнирима „Тројка из блока“ у Обреновцу, Павиљонима и 23. блок, као и захваљујући секцији сценских уметности Филолошког факултета Универзитета у Београду који су крајем маја организивали хуманитарну представу ,,Женско-мушки разговори”.

https://www.srbizasrbe.org/wp-content/themes/szs-theme/images/Srbija/2016/NikolicObrenovac/n4.jpgПодсећамо да породицу Николић чине отац Златко, мајка Сања и деца Душан (14), Андријана (9), Теодора (5), Павле (4) и Младен (2). Обоје родитеља су незапослени. Живе од социјалне помоћи и дечијег додатка, а отац Златко се труди да додатно заради надничењем. Кућа у којој живе је донација људи добре воље и у њој су од прошле године. Ова донација им је од великог значаја како би могли да живе у условима достојним за живот човека у 21. веку.https://www.srbizasrbe.org/wp-content/themes/szs-theme/images/Srbija/2016/NikolicObrenovac/n12.jpgНајвећа жеља најмлађих Николића била је да добију своје купатило, а од наше организације добили су не само то, већ и много више. Сада могу своју животну борбу да наставе много лагодније.Погледајте како је текао ток радова на изградњи купатила породици Николић:

https://www.srbizasrbe.org/wp-content/themes/szs-theme/images/Srbija/2016/NikolicObrenovac/nikolic05.jpg

https://www.srbizasrbe.org/wp-content/themes/szs-theme/images/Srbija/2016/NikolicObrenovac/nikolic04.jpg

https://www.srbizasrbe.org/wp-content/themes/szs-theme/images/Srbija/2016/NikolicObrenovac/n9.jpg

https://www.srbizasrbe.org/wp-content/themes/szs-theme/images/Srbija/2016/NikolicObrenovac/n10.jpg

https://www.srbizasrbe.org/wp-content/themes/szs-theme/images/Srbija/2016/NikolicObrenovac/n11.jpg

https://www.srbizasrbe.org/wp-content/themes/szs-theme/images/Srbija/2016/NikolicObrenovac/n8.jpg

https://www.srbizasrbe.org/wp-content/themes/szs-theme/images/Srbija/2016/NikolicObrenovac/n1.jpg

Такође, породици смо обезбедили и помоћ у виду шпорета на дрва:

https://www.srbizasrbe.org/wp-content/themes/szs-theme/images/Srbija/2016/NikolicObrenovac/n3.jpg

Затим помоћ у набавци тримера:

https://www.srbizasrbe.org/wp-content/themes/szs-theme/images/Srbija/2016/NikolicObrenovac/n6.jpg

Као и помоћ у набавци хидрофора и довод воде у кућу:

https://www.srbizasrbe.org/wp-content/themes/szs-theme/images/Srbija/2016/NikolicObrenovac/n7.jpg

https://www.srbizasrbe.org/wp-content/themes/szs-theme/images/Srbija/2016/NikolicObrenovac/n5.jpgПородица Николић са представником организације Срби за Србе у свом дому

Позивамо све добре људе широм света да подрже акције наше организације скромним месечним донацијама како бисмо помогли што већи број угрожених вишечланих породица широм Балкана. Потребе су, на жалост, огромне!

Рачуни и потврде финансиране помоћи