Нова гаражна продаја ствари и крофни у Виндзору

Српска заједница при цркви Грачаница у канадском граду Виндзор је још једном показала да увијек мисле на своју браћу у Отаџбини. 29. септембра, 2018. године Дара Гидак је уз свесрдну помоћ својих пријатеља и парохијана поново организовала гаражну распродају разних кућних потрепштина, као и продају колача.

Парохијани су донирали ствари које им више нису биле потребне, а Дара Гидак, Дубравка Јурјевић, Драгица Шпирић, Љиљана Суботић, Јелка Шупић, Јагода Стеванов, протиница Жељка Јовановић и Љиљана Шикман су вриједно све сложиле и припремиле за продају.

Да распродаја буде и слатка, за слатко ћоше су се потрудиле: Дубравка Јурјевић, Гордана Шпирић, Весна Паунић, Мара Ћелић, Нада Вујановић, Љиљана Шикман, Сњежана Шикман, Дара Гидак, Драгица Шпирић и Јелка Шупић.

Било је радно, али није прошло без дружења и шале. Помоћ је стигла и из сусједне парохије Светог Димитрија. Заједно од базара и продаје колача је скупљено 3,310 канадских долара донација.

Захваљујемо се Црквено-школској општини Грачаница, Виндзор на уступању просторија за ову распродају, као и за њихову дугогодишњу подршку нашој организацији.

Наредна акција је заказана за 9. новембар у Српском Центру у Виндзору, када ће се продавати крофне и колачи, а сав приход ће бити намијењен сиромашним српским породицама на Балкану.