07. октобра 2013.

Нова кућа за Вулиће ускоро под кровом

Нова кућа за Вулиће ускоро под кровом
Хуманитарна организација Срби за Србе полако приводи крају још један велики пројекат наше организације - изградња куће осмочланој породици Вулић из Остружнице код Београда. Представници организације обишли су радове на кући, као и купатила које је укључено у пројекат "Тројка из блока" почетком октобра и договорили даље неопходне кораке које треба предузети како би се кућа што пре ставила под кров. Планирано је да се до краја октобра заврше сви груби радови на кући што би онда оставило довољно времена за постављање пода, изолације и плочица у купатилу и осталим просторијама.

 Домаћин породице Небојша Вулић велику већину послова на изградњи куће ради сам и уз помоћ још неколико пријатеља и рођака, а део материјала добијен је и од старешине храма Преноса моштију Светог Николе у Остружници.   Председник Хуманитарне организације Срби за Србе Игор Рашула у разговору са  Вулићима на месту будуће дечије собе.    Будуће купатило осмочлане породице Вулић

 Хуманитарна организација Срби за Србе упућује позив донаторима и пријатељима организације широм света да са скромним месечним донацијама подрже овај и друге пројекте који за циљ имају дуготрајну и конкретну помоћ вишедетним српским породицама.

Повезане вести

Коментари