Нова палачинка журка у Чикагу

Након што је први снег прекрио Чикаго, мала група пријатеља одлучила је да је идеално време за ново Срби за Србе палачинка дружење“, које као и увек има за циљ да прикупи средства за помоћ угроженој деци у Србији и региону. Током вечери, сви присутни су имали прилику да погледају и Годишњи извештај наше организације за 2014. годину у којој је приказана ретроспектива свих спроведених пројеката помоћи социјално угроженим породицама.

Наталија, Ана и Миљана биле су задужене за укусне палачинке у којима су уживали сви гости.

Годишњи извештај је такође свима представио где и како су донације утрошене у прошлој години. Такође, приказали смо неколико последњих СЗС видео извештаја који су изазвали искрене емоције код свих присутних гостију. Било је тешко да се наши пријатељи увере да бројне породице живе у јако тешким условима.

На крају нашег дружења уз укусне палачинке успели смо да прикупимо $555 долара донација које ћемо придодати уз преостала средства са којима ћемо помоћи угроженој деци и њиховим породицама.

Направили смо и нове планове за зимска “палачинка дружења”. Шта има лепше него у хладним чикашким данима проводити време са пријатељима, јести укусне палачинке и помагати угрожној деци широм Балкана!

СРБИ ЗА СРБЕЧИКАГО