Нова помоћ Бабићима из Прибоја

Прошле године у Прибоју одржан је по први пут турнир у брзом шутирању тројки – Тројка из блока! Град се дигао на ноге и ујединио у мисији помоћи шесточланој породици Бабић из прибојског села Грачаница. Обрад и његова жена Бојана имају највеће богатство на свету – четворо дивне деце – Анђелу (13 година), Тамару (12 година), Миљана (8 година) и Загорку (3 године). Велика подршка турниру стизала је са свих страна и са лакоћом су скупљена средства са којима је шесточланој породици изграђено купатило у новој кући у којој желе да започну нови живот.

 Стање куће пре постављања нових прозора

Помоћ је Бабићима стигла у правом тренутку, а они су је искористили тако што су организовали своја средства и могућности и наставили да раде на сређивању куће.

 Миљан, Тамара, Анђела и Загорка Бабић

Обећање је дато породици, да ће им се помагати и у наредним пројектима и то обећање сада је испуњено. Када се јавио отац породице Обрад и рекао да је укровио кућу али да нема прозоре, одмах му је одговорено на најбољи начин – не са речима, него са делима. Обезбеђени су прозори и улазна врата вредности од 70.000 динара, за приземни део нове куће Бабића и сада породица има потпуно нови поглед на свет и прилику да изађу у живот са много већим шансама и нормалнијим условима одрастања!

 Мајка Бојана са децом испред улазних врата која ће ускоро бити постављена

 Домаћин Обрад са децом испред куће

Захвалност упућујемо пријатељима из фирме Пет Плус Пром који су омогућили велики попуст за столарију и на тај начин директно помогли породицу Бабић.

 Најмлађи Бабићи упућују речи захвалности донаторима широм света

Породица Тројка из блока никада не заборавља своје чланове, брине о свима којима једном помогне и заједно са свима иде у бољу будућност, пуну дечијих осмеха и са само једном идејом – ДЕЦА СУ НАША БУДУЋНОСТ!

Рачуни и потврде финансиране помоћи