Нова помоћ за Јовановиће из С. Каменице

Хуманитарна организација Срби за Србе помогла је крајем децембра породицу Јовановић из Сремске Каменице у укупној вредности од 115.970 динара. Храбра мајка Весна сама подиже петоро деце – Јелену (1995), Марину (1997), Бранислава (2002) и најмлађе Милоша и Марка (2003). Без социјалне помоћи и дечијег додатка, са великим месечним трошковима, тежак је живот ове шесточлане породице.

Бранислава иде у Пољопривредну средњу школу у Футогу и живи у дому, а синови су у целодневном боравку како би имали тамо редовне оброке.

С обзиром да је један од највећих проблема у дому породице Јовановић била велика влага у кући, уређаји који би им највише олакшали живот, и ублажили последице влаге у току лета и зиме су клима уређај, односно машина за сушење веша, па смо се потрудили да им ове уређаје и обезбедимо. Уз то је породица значајно помогнута куповином електричног шпорета и огревом за зиму. Све ово не бисмо успели без несебичне помоћи приложника Хуманитарне организације Срби за Србе из Србије, региона и света.

Након наше прве помоћи Јовановићима у јануару 2013. године, ово је други пут  да смо успели да олакшамо свакодневницу и помогнемо мајци Весни да на лакши начин изведе децу на прави пут. Уједно, у име породице Јовановић упућујемо и велику захвалност донаторима и пријатељима наше организације на донацијама и подршци у хуманитарном раду који обављамо већ пуних 13 година.
Рачуни и потврде финансиране помоћи