Нова помоћ за породицу Премовић

У току месеца јула, пријатељи Хуманитарне организације Срби за Србе из Чачка помогли су нам око спровођења нове акције помоћи за породицу Премовић из села Прислоница (код Чачка). Ова акција помоћи обухватала је изградњу и доградњу оџака у дому ове осмочлане породице како би предстојећу зиму (а и све наредне) безбрижно дочекали у топлом дому који ће од сад моћи да греју на дрва.

Разлог због којег смо ову акцију изградње оџака покренули и спровели у дело јесте проблем грејања са којим се ова породица суочавала дуго времена. И поред чињенице да поседују земљу и део шуме, Премовићи су принуђени да се греју на струју пошто оџак није изграђен до краја. Дугови за струју су се месецима гомилали тако да су убрзо дошли у ситуацију да им струја буде тотално исечена.

Надамо се да ће седморо деце Премовића убудуће моћи безбрижно да дочекује хладне зимске дане а уједно и буде у могућности да ради, прехрани се и преживи. Овом приликом желимо да се захвалимо и пријатељима наше организације из Чачка и радницима који су уложили напор да се овај мали пројекат успешно заврши.

Рачуни и потврде финансиране помоћи