Нова штала у домаћинству Лазовића

Хуманитарна организација СРБИ ЗА СРБЕ спровела је још један у низу пројеката помоћи породицама са петоро и више деце у Србији, који је овог пута имао за циљ изградњу нове штале за економске потребе избегличке породице Лазовић са Косова и Метохије која се настанила у селу Гараши код Аранђеловца. Укупна вредност купљеног материјала за изградњу штале износи 321.737 динара. Лазовићи планирају покретање посла узгоја оваца на свом имању који ће им обезбедити сигурне приходе у наредном периоду. Родитељи Жељко и Милена имају петоро деце: Анђела (14), Јована (14), Ана (9), Секула (3) и Нина (3). Пре две године Лазовићи купили су кућу у селу Гараши близу Тополе поред које су купили и 2 хектара земље. Живе у трошној кући у којој су тек скоро увели струју и воду, а немају ни купатило. Породица живи од дечијег додатка, који износи 12.600 динара, и повремених очевих надница.Нова штала у домаћинству биће озбиљан извор прихода породице у будућностиПређашњи изглед помоћне просторије која је потпуно порушенаРадови на изградњи нове шталеЧетири кћерке Анеђла, Јована, Ана и Нина са братом Секулом у току радоваЗавршни изглед штале и задовољна децаХуманитарна организација СРБИ ЗА СРБЕ позива све донаторе и пријатеље организације широм света да подрже све будуће пројекте помоћи социјално угроженим породицама широм Србије и Балкана како би што већи број деце имао пристојну садашњост и лепшу будућност, а родитељи могућност да кроз самостални рад и ангажовање зараде за потребе својих породица. Рачуни и потврде финансиране помоћи Преузмите Подели:0share

Хуманитарна организација СРБИ ЗА СРБЕ спровела је још један у низу пројеката помоћи породицама са петоро и више деце у Србији, који је овог пута имао за циљ изградњу нове штале за економске потребе избегличке породице Лазовић са Косова и Метохије која се настанила у селу Гараши код Аранђеловца. Укупна вредност купљеног материјала за изградњу штале износи 321.737 динара. Лазовићи планирају покретање посла узгоја оваца на свом имању који ће им обезбедити сигурне приходе у наредном периоду. Родитељи Жељко и Милена имају петоро деце: Анђела (14), Јована (14), Ана (9), Секула (3) и Нина (3).

https://www.srbizasrbe.org/wp-content/themes/szs-theme/images/Srbija/2014/lazovici/lazovic.jpgПре две године Лазовићи купили су кућу у селу Гараши близу Тополе поред које су купили и 2 хектара земље. Живе у трошној кући у којој су тек скоро увели струју и воду, а немају ни купатило. Породица живи од дечијег додатка, који износи 12.600 динара, и повремених очевих надница.https://www.srbizasrbe.org/wp-content/themes/szs-theme/images/Srbija/2014/lazovici/lazovic%20%289%29.jpgНова штала у домаћинству биће озбиљан извор прихода породице у будућностиhttps://www.srbizasrbe.org/wp-content/themes/szs-theme/images/Srbija/2014/lazovici/lazovic%20%282%29.jpgПређашњи изглед помоћне просторије која је потпуно порушенаhttps://www.srbizasrbe.org/wp-content/themes/szs-theme/images/Srbija/2014/lazovici/lazovic%20%283%29.jpgРадови на изградњи нове шталеhttps://www.srbizasrbe.org/wp-content/themes/szs-theme/images/Srbija/2014/lazovici/lazovic%20%281%29.jpghttps://www.srbizasrbe.org/wp-content/themes/szs-theme/images/Srbija/2014/lazovici/lazovic%20%284%29.jpghttps://www.srbizasrbe.org/wp-content/themes/szs-theme/images/Srbija/2014/lazovici/lazovic%20%285%29.jpgЧетири кћерке Анеђла, Јована, Ана и Нина са братом Секулом у току радоваhttps://www.srbizasrbe.org/wp-content/themes/szs-theme/images/Srbija/2014/lazovici/lazovic%20%286%29.jpgЗавршни изглед штале и задовољна децаhttps://www.srbizasrbe.org/wp-content/themes/szs-theme/images/Srbija/2014/lazovici/lazovic%20%287%29.jpgХуманитарна организација СРБИ ЗА СРБЕ позива све донаторе и пријатеље организације широм света да подрже све будуће пројекте помоћи социјално угроженим породицама широм Србије и Балкана како би што већи број деце имао пристојну садашњост и лепшу будућност, а родитељи могућност да кроз самостални рад и ангажовање зараде за потребе својих породица.

Рачуни и потврде финансиране помоћи