Нова Тројка из блока у Бољевцу

У недељу, 2. августа, на теренима у вртићу, одржана је друга, успешна ,,Тројка из блока у Бољевцу. Изузетан спортски дан протекао је у најбољем расположењу које је било благословено градском славом – Светим пророком Илијом. Представници Хуманитарне организације Срби за Србе присуствовали су јутарњој литургији у цркви Светог пророка Илије, а након тога примио их је градоначелник Бољевца, господин Небојша Марјановић, који се захвалио на поновном доласку у Бољевац и организовању спортско-хуманитарног спектакла. Уз подршку градоначелника и Спортског савеза Бољевца, као и многобројних поносних донатора одржана је још једна и још боља ,,Тројка” у Бољевцу! Пријавило се 77 такмичара, а много више је дошло да погледа још један спортски догађај у Бољевцу, и заједничким снагама скупљено је 56.550 динара! Честитамо Бољевчанима!

Турнир је почео у 20 часова интонацијом химне Републике Србије, након чега су се окупљенима обратили господин Милош Симовић испред Хуманитарне организације Срби за Србе и господин Драган Милојевић испред Спортског савеза општине Бољевац. Турнир је протекао у савршеном реду. За добро расположење побринуо се званични диск џокеј ,,Тројке из блока” и ТХЦ Ла Фамилије Сале Л, а млади и перспективни репер Ујка Ђорђе одреповао је Бољевчанима своје стихове. Најбољи кошаркашки фристајлер у Европи – Немања Трики Блажић сусрео се са армијом својих фанова у Бољевцу. Деца га просто – обожавају! Њега је све то посебно инспирисало и пружио је светски шоу!

 Београдски репер Ујка Ђорђе са представницима Спортског савеза Бољевца

 Магија за најстарије и најмлађе: ТРИКИ

Најбољи шутери на турниру били су: 3. место – Валерија Дамјановић, 2. место – Лазар Ђимиш, и победник – Иван Тртић. Честитамо најбољима, и честитамо свима у Бољецвцу који су допринели још једном одличном турниру у лету ,,Тројке из блока”. Наши поносни донатори у Бољевцу били су: Врина комерц – 4.000 динара, Стефком Д.О.О и Нова алтернатива по – 3.000 динара, Андрија превоз, СЗТР Катанић, Еуролоок и Удружење пензионера и инвалида Бољевца по – 2.000 динара и СУР Гурман и СТУР Леззетра по – 1.000 динара. Хуманитарна организација Срби за Србе захваљује свима у Бољевцу, уз спортски поздрав и обећање да се видимо и следеће године!

 Најбољи шутери Бољевца

Будите и Ви део ,,Тројке из блока”!