Нови рекорд Пикада из блока за крај године у Швајцарској

У склопу Божићне акције коју спроводи наша организација широм свјета, швајцарски огранак Хуманитарне организације Срби за Србе прикључио се са хуманитарним пикадо турниром који је организован 15. децембра по четврти пут у добро познатом Tesla Bar&Lounge у Шпрајтенбаху.

Празнична амосефера и дух Божића који нам се полако приближава била је присутна код свих наших гостију, донатора и пријатеља који су испунили локал до последњег мјеста као и 32 пријављена такмичара који су се надметали на овом турниру. Ова сјајна екипа је успјела да постави нови рекорд и те вечери прикупи фантастичних 1340 франака донација, чиме смо затворили веома успјешну 2019. годину.

Након вишечасовне витешке борбе која је протекла прије свега фер и у пријатељском надметању, распоред на побједничком постољу је био следећи. Бронзана медаља је завршила у рукама Александра Цвјетића, сребро је освојио наш вјерни пратилац Мирко Мацот, а златну медаљу и пехар побједника подигао је Петер Микец.

Овим путем желимо прије свих да се захвалимо нашим пријатељима, власницима Tesla Bar&Lounge Горану Милутиновићу и Даниелу Јотановићу, који су нам током читаве године пружали помоћ и подршку, и тим поводом као скромни знак пажње уручена им је захвалница у име наше организације. Такође велику захвалност дугујемо нашим пријатељима ,члановима пикадо екипе Dart Team Tesla, који нас редовно прате на нашим догађајима широм Швајцарске, као и свим донаторима и такмичарима ,без којих не би могли да остаримо ове успјехе.

Срећне предстојеће новогодишње празнике и Божић желе вам чланови швајцарског огранка са жељом да следеће године наставимо нашу борбу још јаче и више, јер дјеца су наша будућност.

НЕКА БУДЕ ШТО БИТИ НЕ МОЖЕ, НЕКА БУДЕ БОРБА НЕПРЕСТАНА.