Ново купатило за Пешиће из Краљева

Иако је сезона турнира „Тројка из блока“ званично завршена, чланови Хуманитарне организације СРБИ ЗА СРБЕ настављају своје активности у склопу овог спортско-хуманитарног пројекта. Због тога су у петак, 23. октобра представници организације Младен Матијашевић и Милош Симовић посетили деветочлану породицу Пешић из села Самајла код Краљева којој смо у склопу овогодишње „Тројке из блока“ одржане 13. априла у граду на Ибру успешно завршили пројекат доградње и опремања купатила у укупној вредности од 225.821 динара.

 Стање купатила приликом прве посете породици Пешић

 Тренутни изглед новог купатила породице Пешић Увек је лепо вратити се у Краљево одакле је ове године званично започела четврта и до сада најуспешнија сезона наших хуманитарних турнира у брзом шутирању тројки на отвореном, али нам је ова посета била посебно значајна и драга управо због чињенице да деветоро Пешића – родитељи Томо и Гордана, као и њихово седморо малолетне деце, Ивана (12 год.), Игор (11), Иван (10), Ивона (8), Ирена (5), Исидора (4) и Лена (2) више неће имати бројне проблеме услед недостатка купатила.   Стање купатила приликом прве посете породици Пешић 

 Тренутни изглед новог купатила породице Пешић Како је на Краљевачкој „Тројци“ 13. априла прикупљено 91.160 динара помоћи, Хуманитарна организација СРБИ ЗА СРБЕ обезбедила је преостала средства и успешно спровела још један пројекат помоћи социјално угроженим вишедетним породицама. Вредност укупних радова је 223.476 динара  

Обзиром да смо турнир у Краљеву који је одржан на Васкршњи понедељак отворили најрадоснијим Хришћанским поздравом „Радујте се – Христос Воскресе“, седам месеци касније више него срећно и задовољно узвикујемо „Ваистину Воскресе“ јер је, захваљујући људима добре воље који су се одазвали и учествовали на турниру и захваљујући спонзору прве „Тројке из блока“ у Краљеву – фирми „Гала маркет“ , уистину васкрсла нада у бољи живот породице Пешић.

 Родитељи са децом испред новог купатила

 Срби за Србе са породицом Пешић испред њихове кућеНема дилеме да ћемо и наредне сезоне у Краљеву шутирати тројке за угрожене и то поново на Васкршњи понедељак. Са тим у вези позивамо још више људи, јавних и приватних предузећа, спортских клубова, представника локалне самоуправе и штампаних и електронских медија да свако од њих да допринос на свој начин – кроз учешће, донацију, спонзорство, репортажу и вест како би заједничким снагама помогли још више социјално угрожених вишедетних породица на подручју Краљева.    ДЕЦА СУ НАША БУДУЋНОСТ!

Рачуни и потврде финансиране помоћи