Ново купатило за Тодоровиће

Хуманитарна организација Срби за Србе посетила је породицу Тодоровић из села Водице код Смедеревске Паланке у недељу 16. децембра. Након прве посете овој породици у октобру, организација је обезбедила два нова кревета на спрат за децу (46.000 дин), материјал за изолацију дела куће, као и комплетан материјал за изградњу купатила (162.000 дин).

Јако тешки услови у којима живе Његош (12), Јована (10), Јован (8), Лука (6), Стефан (5) са својим родитељима Ратком и Земком и Ратковом болесном мајком Добрилом, приморали су организацију да у неколико етапа помогне ову породицу,како би стала на ноге и да обезбеди својој деци основне животне потребштине. Први део помоћи огледао се у два кревета на спрат за најмлађе.

Заједно уз изолацију за купатило и део куће, организација је обезбедила комплетан материјал за уређење купатила, које је комплетно завршено захваљујући пожртвованости оца Ратка и његових пријатеља. У самом купатилу остали су завршни радови који ће бити завршени до краја ове године, тако да ће најмлађи Тодоровићи по први пут бити у могућности да користе купатило као и њихови вршњаци широм Србије.

Помоћ организације Срби за Србе породици Тодоровић ће се наставити и у наредном периоду. За почетак потребно је обезбедити породици фрижидер и материјал за изолацију и поправку другог дела куће. Такође са породицом је договорено да се помогне са набавком краве или телета, како би деца могла сваког дана да имају свеже млеко.

Овом приликом Хуманитарна организација Срби за Србе упућује апел нашем народу широм света да упути скромну директну финансијску помоћ породици Тодоровић пред Божићне празнике, како би успели да макар смање дуг за струју и остале комуналије које тренутно износе 80.000 динара. За директан контакт са Тодоровићима пошаљите на емаил на: organizacija@srbizasrbe.org

Рачуни и потврде финансиране помоћи