22. августа 2017.

Одбојка из блока на новосадском Штранду

Спортско-хуманитарни турнир Одбојка из блока одржан је по трећи пут, а први пут на новосадском купалишту Штранд, на ком је учествовало осам екипа. Тимови су се такмичили по веома лошем времену у недељу 20. августа, и том приликом је прикупљено 12.000 динара донација.
Фото галерију са турнира погледајте ОВДЕ.  Екипе које су чинили две девојке и један мушкарац бориле су се за пехар Одбојка из блока, а кроз врхунски спорт борили су се и за бољу будућност социјално угрожених породица. Велико хвала пријатељима из ЈКП Градско зеленило које је надлежно за плажу Штранд, јер су омогућили да се на теренима за одбојку на песку одржи хуманитарни турнир као и техничком спонзору кафићу Оркус на шпицу купалишта. Ни киша ни повремени јак ветар нису могли спречити истинске заљубљенике у одбојку да дођу и да се такмиче и да покажу угроженим породицама да нису саме. Идеја турнира је била да свака пријављена екипа да одигра више утакмица, тако да је направљен систем од 8 екипа, подељене у две група по четри екипе, где је свака екипа играла минимум три утакмице у групи. Најбоље две екипе из групе пласирале су се у полуфинале, тачније у борбу за медаље. Посебну захвалност упућујемо и судијама које су помогле да турнир прође без грешке А група:
 1. Љовисна
 2. Дунавци
 3. Еустахије Брзић
 4. Љубина деца
Б група:
 1. Дрим биг
 2. Рековалесценти
 3. Вране
 4. И мирис и укус
Подршку турниру дао је и прослављени одбојкашки репрезентативац Андрија Герић После борбе по групама дошли смо и до три најбоље екипе:
 1. Дунавци
 2. Дрим биг
 3. Љовисна
Победничка екипа Дунавци Друго место је заузела екипа Дрим биг Треће место припало је екипи Љовисна За одличну атмосферу побринуо се Ди џеј Сића Честитамо победницима који су нас све одушевили упорношћу и показаним знањем одбојке, и честитамо свима који су одвојили време и посветили се борби против сиромаштва!

Повезане вести

Коментари